Afacerea ta are nevoie de un website pregătit pentru performanță

În medie, mai puțin de 15 secunde sunt petrecute de un vizitator pe site.

Asta înseamnă că ai 15 secunde în care să captezi atenția audienței tale, să o faci să înțeleagă cine ești și să o convingi că tu ești candidatul ideal pentru ea. Te simți pregătit pentru o astfel de provocare?

Când vorbim de web design și realizarea unui site de prezentare, nu ne limităm doar la stil, culoare și funcționalități. Vorbim despre o carte de vizită virtuală, care trebuie sa îți transforme investiția în profit. Din acest motiv, aici la Dehalo îți oferim mai mult decât un website reușit. Combinăm expertiza noastră în realizarea de site-uri cu o serie de cunoștințe avansate din domenii adiacente, astfel încât website-ul tău să aibă o apariție completă pe internet și să fie pregătit pentru perfomanță maximă imediat după lansare.

Vom stabili împreună toate detaliile despre funcționalitățile incluse în website-ul tău, încă de la primele întâlniri. Dar, până atunci, îți prezentăm mai jos functionalitatile pe care le poți regăsi în toate proiectele realizate de noi.

Design personalizat

Design-ul noului tau site va fi realizat de catre un designer pe baza unui chestionar pe care te vom ruga sa il completezi de la inceput, unde ne vei spune preferintele tale referitoare la partea vizuala si structura site-ului. Designul va fi personalizat (nu folosim sabloane predefinite) si va respecta manualul de identitate al companiei tale.

Panou de Administrare

Site-ul tau va include un Panou de Administrare complet de unde iti poti gestiona singur informatiile din site, fara cunostinte tehnice de specialitate. Poti edita continutul din paginile site-ului (text, poze, produse, etc.), poti adauga pagini noi in site sau poti manipula link-urile din meniuri.

Setări domeniu, găzduire, adrese de email

Pe langa realizarea site-ului, vom include in serviciile noastre si configurarea adreselor de email, a contului de gazduire si setarile domeniului.

Integrare unelte adiacente

Pentru ca website-ul tău să aibă o aparitie corecta pe internet inca de la lansare, vom include in serviciile noastre si integrarea celor mai importante unelte adiacente necesare, cum ar fi: suita Google (Analytics, Search Console, etc.), Mailchimp, Whatsapp, retele sociale (Facebook, Instagram), etc.

SEO on page

Pachetul Web 360, pachet inclus in toate proiectele noastre, presupune integrarea pe site a celor mai importante elemente de optimizare SEO astfel incat website-ul tau sa fie indexat corect si complet de motoarele de cautare.

Training pentru folosirea Panoului de Administrare

Inainte de lansarea online vei beneficia de un training gratuit din partea noastra despre cum sa folosesti usor si corect Panoul de Administrare. Astfel te asiguri ca poti efectua singur modificari pe site, fara interventia noastra, si site-ul tau este mereu actualizat. Oricum, pentru orice ajutor vei avea nevoie, suntem la un telefon distanta.

Așadar, ai la dispoziție câteva minute să stăm de vorbă, pentru a transforma 15 secunde într-un client nou pentru businessul tău? Contactează-ne acum!

Creare site de prezentare