Afacerea ta are nevoie de un website pregătit pentru performanță

În medie, mai puțin de 15 secunde sunt petrecute de un vizitator pe site.

Asta înseamnă că ai 15 secunde în care să captezi atenția audienței tale, să o faci să înțeleagă cine ești și să o convingi că tu ești candidatul ideal pentru ea. Te simți pregătit pentru o astfel de provocare?

Când vorbim de web design și realizarea unui site de prezentare, nu ne limităm doar la stil, culoare și funcționalități. Vorbim despre o carte de vizită virtuală, care trebuie sa îți transforme investiția în profit. Din acest motiv, aici la Dehalo îți oferim mai mult decât un website reușit. Combinăm expertiza noastră în realizarea de site-uri cu o serie de cunoștințe avansate din domenii adiacente, astfel încât website-ul tău să aibă o apariție completă pe internet și să fie pregătit pentru perfomanță maximă imediat după lansare.

Creare site de prezentare

Stabilim împreună toate detaliile despre funcționalitățile incluse în website-ul tău, încă de la primele întâlniri. Dar, până atunci, îți prezentăm mai jos caracteristicile generale pe care le poți regăsi în toate proiectele realizate de noi.

Design personalizat
Panou de Administrare
Setări domeniu,
găzduire, adrese de email
Integrare unelte adiacente
(Google Console, Analytics, Mailchimp, etc.)
SEO
on page
Training pentru folosirea
Panoului de Administrare

Așadar, ai la dispoziție câteva minute să stăm de vorbă, pentru a transforma 15 secunde într-un client nou pentru businessul tău? Contactează-ne acum!