Afacerea ta are nevoie de un website pregătit pentru performanță

În medie, mai puțin de 15 secunde sunt petrecute de un vizitator pe site.

Asta înseamnă că ai 15 secunde în care să captezi atenția audienței tale, să o faci să înțeleagă cine ești și să o convingi că tu ești candidatul ideal pentru ea. Te simți pregătit pentru o astfel de provocare?

Când vorbim de web design și realizarea unui site de prezentare, nu ne limităm doar la stil, culoare și funcționalități. Vorbim despre o carte de vizită virtuală, care trebuie sa îți transforme investiția în profit. Din acest motiv, aici la Dehalo îți oferim mai mult decât un website reușit. Combinăm expertiza noastră în realizarea de site-uri cu o serie de cunoștințe avansate din domenii adiacente, astfel încât website-ul tău să aibă o apariție completă pe internet și să fie pregătit pentru perfomanță maximă imediat după lansare.

Vom stabili împreună toate detaliile despre funcționalitățile incluse în website-ul tău, încă de la primele întâlniri. Dar, până atunci, îți prezentăm mai jos functionalitatile pe care le poți regăsi în toate proiectele realizate de noi.

Design personalizat

Design-ul noului tău site va fi realizat de către un designer pe baza unui chestionar pe care te vom ruga să îl completezi de la început, unde ne vei spune preferințele tale referitoare la partea vizuală și structura site-ului. Designul va fi personalizat (nu folosim șabloane predefinite) și va respecta manualul de identitate al companiei tale.

Panou de Administrare

Site-ul tău va include un Panou de Administrare complet de unde îți poți gestiona singur informațiile din site, fără cunoștințe tehnice de specialitate. Poți edita conținutul din paginile site-ului (text, poze, produse, etc.), poți adăuga pagini noi în site sau poți manipula link-urile din meniuri.

Setări domeniu, găzduire, adrese de email

Pe lângă realizarea site-ului, vom include în serviciile noastre și configurarea adreselor de email, a contului de găzduire și setările domeniului.

Integrare unelte adiacente

Pentru ca website-ul tău să aibă o apariție corectă pe internet încă de la lansare, vom include în serviciile noastre și integrarea celor mai importante unelte adiacente necesare, cum ar fi: suita Google (Analytics, Search Console, etc.), Mailchimp, Whatsapp, rețele sociale (Facebook, Instagram) etc.

SEO on page

Pachetul Web 360, pachet inclus în toate proiectele noastre, presupune integrarea pe site a celor mai importante elemente de optimizare SEO astfel încat, website-ul tău să fie indexat corect și complet de motoarele de căutare.

Training pentru folosirea Panoului de Administrare

Înainte de lansarea online vei beneficia de un training gratuit din partea noastră despre cum să folosești ușor și corect Panoul de Administrare. Astfel, te asiguri că poți efectua singur modificări pe site, fără intervenția noastră, și site-ul tău este mereu actualizat. Oricum, pentru orice ajutor vei avea nevoie, suntem la un telefon distanță.

Așadar, ai la dispoziție câteva minute să stăm de vorbă, pentru a transforma 15 secunde într-un client nou pentru businessul tău? Contactează-ne acum!

Creare site de prezentare