Realizează un magazin online profesional pentru afacerea ta, pregătit pentru performanță încă de la lansare.

Website-ul tău nu este pentru tine, este pentru clienții tăi.

 
Din acest motiv, aici la Dehalo când ne referim la un proiect e-commerce ne referim la mai mult decât realizarea unui site de vânzări online. Elementele precum Strategia de promovare • Audiența urmărită • Concurența existentă online • Modelul de business, toate sunt esențiale pentru a stabili ce fel de magazin online se potrivește cel mai bine afacerii tale.

Lămurim împreună toate aceste aspecte și îți facem o propunere aplicată atât pentru website cât și pentru strategia de lansare și ce să faci după ce magazinul tău este online. Combinăm expertiză noastră în web design cu o serie de cunoștințe avansate din domenii adiacente, astfel încât website-ul tău să aibă o apariție completă și sănătoasă pe internet, încă de la început.

Vom stabili împreună toate detaliile despre funcționalitățile incluse în website-ul tău, încă de la primele întâlniri. Dar, până atunci, îți prezentăm mai jos funcționalitățile pe care le poți regăsi în toate proiectele realizate de noi.

Panou de Administrare

Site-ul tău va include un Panou de Administrare complet de unde îți poți gestiona singur informațiile din site, fără cunoștințe tehnice de specialitate. Cu funcționalitățile platformei Magento 2 este ușor să-ți personalizezi site-ul pentru ca potențialii clienți să aibă o experiență plăcută de navigare și să achiziționeze produsele dorite.

Managementul catalogului de produse

  • Gruparea produselor în funcție de culoare, mărime etc.
  • Crearea diferitelor variațiuni de prețuri
  • Importarea de produse printr-un feed sau un fișier de tip Excel din surse externe

Marketing

  • Crearea ușoară de discounturi și cupoane
  • Diferite etichete pentru promovarea produselor (de ex. preț redus, ofertă, nou pe stoc etc.)
  • Prezentarea produselor împreună drept recomandări

Gestionarea inventarului

  • Vizualizare ușoară a stocului de produse
  • Crearea de facrturi
  • Modificarea statusului unei comenzi

Design personalizat

Design-ul noului tău site va fi realizat de către un designer pe baza unui chestionar pe care te vom ruga să îl completezi de la început, unde ne vei spune preferințele tale referitoare la partea vizuală și structura site-ului. Designul va fi personalizat (nu folosim șabloane predefinite) și va respecta manualul de identitate al companiei tale.

Setări domeniu, găzduire, adrese de email

Pe lângă realizarea site-ului, vom include în serviciile noastre și configurarea adreselor de email, a contului de găzduire și setările domeniului.

Integrare unelte adiacente

Pentru ca website-ul tău să aibă o apariție corectă pe internet încă de la lansare, vom include în serviciile noastre și integrarea celor mai importante unelte adiacente necesare, cum ar fi: suita Google (Analytics, Search Console, etc.), Mailchimp, Whatsapp, rețele sociale (Facebook, Instagram) etc.

SEO on page

Pachetul Web 360, pachet inclus în toate proiectele noastre, presupune integrarea pe site a celor mai importante elemente de optimizare SEO astfel încat, website-ul tău să fie indexat corect și complet de motoarele de căutare.

Training pentru folosirea Panoului de Administrare

Înainte de lansarea online vei beneficia de un training gratuit din partea noastră despre cum să folosești ușor și corect Panoul de Administrare. Astfel, te asiguri că poți efectua singur modificări pe site, fără intervenția noastră, și site-ul tău este mereu actualizat. Oricum, pentru orice ajutor vei avea nevoie, suntem la un telefon distanță.

Așadar, ai la dispoziție câteva minute să stăm de vorbă, pentru a transforma 15 secunde într-un client nou pentru businessul tău? Contactează-ne acum!

Creare site magazin online