Clusa, RO

Berăria Clusa este un producător autohton de bere artizanală cu poveste, în Cluj-Napoca, România. Site-ul este realizat pe platforma Word Press și include atât partea de prezentare a brandului cât și cea de e-commerce cu posibilitatea de comenzi online. La cererea cientului s-au implementat mai multe tipuri de oferte personalizate ale produselor împreună cu un sistem flexibil de checkout.

Colaborarea noastră cu BNT Sistem este una de durată și în continuă dezvoltare. Fiind unul dintre clienții noștri permanenți de pe piață românească, am dezvoltat de-a lungul timpului mai multe proiecte împreună pentru care în prezent se oferă mentenanță și suport tehnic. Puteți vedea aici toate proiectele realizate pentru acest client.

Clusa
Feedback client:
„Suntem mulțumiți de colaborarea de peste 3 ani cu echipa Dehalo. Au dat dovadă de seriozitate și profesionalism, sunt corecți și au cel mai bun raport calitate-preț din Cluj. Recomand cu plăcere!”
Lucian Stirban, BNT Sistem, RO
Vezi online: www.clusa.ro

Notă: este posibil ca versiunea online a site-urilor să fi suferit modificări de-a lungul timpului. La acest proiect tema a fost furnizată de client.