„Pe parcursul colaborării cu deHALO, am apreciat cel mai mult ideile creative pe care le-au avut, atât pentru design, cât și pentru funcționalitate, avem un magazin on-line. Când doriți să aveți cel mai bun site din domeniul dvs. de activitate, aceste lucruri fac diferența.”
Diana Petrovay, Elefantino, RO

“Despre colaborarea avută cu dumneavoastră vă pot spune următoarele:
1. Sunteți o societate serioasă,
2. Vă mișcați rapid și în timp util;
3. Aveți talent în ceea ce faceți, vă spun asta pentru că au admirat
site-ul Strongberry și alte persoane care creează așa ceva;
4. Sunteți mereu aproape, fapt deosebit de important.
Mergem mai departe împreună. Vă mulțumim!”
Calin Olteanu, Strongberry, RO

“Foarte flexibili și deschiși la idei noi și ‘schimbări de plan’. Lucrează repede și oferă servicii de suport tehnic excelente. Sunt foarte mulțumit de colaborarea avută cu deHALO, atât în timpul dezvoltării proiectului cât și după încheierea lui.”
Andrei Spataru, IBC Focus, RO


“O echipa de profesioniști, buni dezvoltatori, cu idei excelente. Cu siguranță vom mai colabora.”
Marius Catalin, Nac-Nac, RO

„Reprezentanții firmei deHALO ne-au contactat pentru a ne prezenta oferta lor, care ni s-a părut foarte interesantă și am hotărât să colaborăm cu ei. Suntem foarte mulțumiți de prestația lor, atât în ceea ce privește realizarea site-ului cât și suportul ulterior, disponibilitatea pentru informații/explicații telefonice sau chiar la sediul firmei noastre. Sperăm într-o colaborare pe termen lung cu firma deHALO și o recomandăm tuturor celor care au nevoie de astfel de servicii.”
Doru Bogdan Stefan, Santemed, RO

„Suntem foarte încântați de colaborarea avută cu deHALO. O abordare profesională, prietenoși și flexibili, lucrează repede și bine. De asemenea au dat dovadă de skill-uri foarte bune de comunicare în relația cu clientul.”
Genoveva Hossu, Primera, RO