Luna Solai, RO

Luna Solai, un brand românesc autentic în continuă dezvoltare, este unul dintre cei mai vechi clienți de-ai noștri din România. Compania produce uleuri premium presate la rece și colaborează cu noi încă din 2012, de la lansare.

Pentru acest client am realizat 2 site-uri: unul de prezentare folosind platforma Word Press și al 2-lea magazin online realizat pe platforma Magento, ambele cu design personalizat, Panou de Administrare complet și customizări specifice cerute de client.

Luna Solai
Feedback client:
„Colaborarea noastră cu deHALO s-a concretizat în 2012, nu după prea multe întâlniri ? … mai exact de la a doua întâlnire și asta pentru că mi s-a părut că au înțeles foarte bine nevoia și proiectul Luna Solai, proiect care atunci își crea identitatea și care venea și cu un bagaj mare de așteptări. Continuarea proiectului și dezvoltarea magazinului online Luna Solai înseamnă: încredere, cunoaștere, acceptare și cred că asta este ceea ce definește acum relația dintre Dehalo și Luna Solai.”
Felicia Tulai, Luna Solai, RO
Vezi online: www.lunasolai.ro

Notă: este posibil ca versiunea online a site-urilor să fi suferit modificări de-a lungul timpului. La acest proiect design-ul a fost furnizat de client.